Vad händer med oss gymmet

http://2.bp.blogspot.com/-jWeJkJ8jNMY/Um57fxDyDxI/AAAAAAAAARk/6JTADjGTaa4/s200/mazados.jpg

Varje dag som passerar rodnar jag mer när jag ser vissa karaktärer på dessa platser, särskilt till vilka jag brukar gå, men jag tror att vi kan dra en gemensam faktor i det här fallet. Dagen började dåligt när, när jag närmade mig skyltarna för att komma in, fyra ”djur av avgrunden” (uppenbarligen mänsklig, även om jag fortfarande inte är säker) har sprungit upp ur ingenstans, springit bort och rusat in i föreningen. FÖRSÄKRAT LAG Jag har tänkt … och ”det är så det har varit” .. Redan i omklädningsrummet började de fyra klämma (så att vi alla hörde dem väl) vid en volym som antydde att en flock ” Nazgûls” hotade grannskapet. Konversationer av typen: ”- Hur mycket mäter du redan biceps?  – Samma som på fredagen.

 – Vilken f * cking, den här fredagen är inte F * CK * (jag sätter * för ungdomspubliken * = S).
– Knullade du redan förra dagen # 39; s moster?
– I kväll, ikväll spränger jag det ” betecknar en intellektuell nivå som generaliseras när de möter sina kollegor i rummet … Kepsar, solglasögon, T-shirts” Hobbit ”storlek för att få vener att se bra ut, poserar framför speglarna medan de tränar, blickar mellan biceps och triceps eftersom min är större, men jag svettar mer, tävlar till ”se vem som får större vikt och titta på flickorna som väntar på deras” zumba ”klass … gå med det lilla namnet ”, och vad är häftigast, skrikande, men inte några skrikande, nej, några skriker som tycktes vara när Leonidas anlände att hämta dem och åka direkt till Thermopylae … väldigt allvarligt ..

Jag, vid hans sida, är en remsa, jag känner igen den, men varför måste de rikta all sin uppmärksamhet på de fluga som vi lägger på resten av oss i varje övning? Varför måste du säga att om jag aldrig lägger på vikterna? Kan jag ha muskler som din? Sir, lämna mig i fred … Tja ja vänner, idag fick jag höra att om jag vill bli någon i bodybuildingvärlden, måste jag lyfta mycket mer vikt. Visst, vad gör jag? Bryr jag mig om att förklara? Eller ger jag honom ett gestikalt blick på ”ögonbryn upp” pratade med kvist i hörnet eftersom han pratade med mig när jag var i full övning och var på gränsen till kollaps? …. Jag tror att det inte är nödvändigt att förklara vilken av de två som har inträffat ..

LÄSA  Aerob och steg för din kropp

Jag säger inte att det är det allmänna klimatet, det finns alltid normala människor, som jag, ja, som jag, som många andra, vad som händer är att jag alltid har en känsla av att det alltid finns 4 eller 40 ”ultramegamazados och ultramegaidiotas” i alla av dem måste de i sin tur titta över axeln ”kvasi” förlåt ditt liv för hur superstarka de är. Det är därför jag aldrig gillade stämningen på dessa platser, och det är därför jag inte vill gå …. men hej, så länge det fortfarande är så billigt, det är så nära hemmet och jag kan fortsätta att få skruvad * (det är ett E) Jag bor från dessa människor … det är värt …. eller inte?