Plötslig död av kroppsbyggaren Ben Hernett

En plötslig död som förvånade kroppsbyggande älskare, den av Ben Hernett , lämnar sorgens kroppsbyggande värld sedan den 37-åriga engelsmannen hittades livlös av sin far som fortfarande inte kan acceptera denna olyckliga händelse.

Ben Hernett var en populär 37-årig engelsk kroppsbyggare som sörjer bodybuildingvärlden med sin plötsliga död, särskilt eftersom orsakerna till hans död fortfarande är okända.

Atleten hittades död av sin far hemma i Choppington och hans familj finner ingen anledning till hans död, eftersom de hävdar att Hernett inte konsumerade alkohol och inte hade några laster som kunde leda till ett så olyckligt resultat.

Plötslig död av kroppsbyggaren Ben Hernett 1

 

En liten bit av Ben Hernett # 39; s historia

Ben Hernett byggde sin kroppsbyggande karriär ständigt och med ett bra jobb och lämnade till och med sitt yrke som en lastbil för att ägna sig rent och exklusivt till vård av kroppen.

Liksom många idrottare i bodybuildingvärlden började Ben Hernett med att delta i olika mästerskap inom disciplinen som en deltagare.

Hernett brukade alltid följa en mycket strikt rutin, som hennes far berättade om, för att förbereda sig korrekt för tävlingar.

Men dessutom förklaras Hernett # 39; s plötsliga död inte förrän nu eftersom han var välkänd i bodybuildingvärlden både för sitt engagemang i gymmet, sin träningsrutin och hans kropp och för att inte ha konsumerat alkohol eller haft laster.

Ben Hernett och hans kärlek till hans familj

Kroppsbyggare Ben Hernett hade precis gifte sig med Emma för bara åtta månader sedan och hade precis lärt sig lyckan att vara far.

Hans far sörjde döden av sin son offentligt och sa: «Det är förödande, våra liv kommer aldrig att bli desamma igen. Att förlora ett barn som var förälder är inte vad det borde vara.

LÄSA  Är det sant att att göra cardio på en tom mage bränner mer fett

Hernett # 39; s mor avslöjade vidare att i fem månader var hennes liv hennes unga dotter: “Emma var hans värld. Han var familjeorienterad, han älskade att vara med oss ​​alla. ”

Andra plötsliga dödsfall i bodybuilding världen

Hernett # 39; s är inte den första plötsliga döden som chockar och sorgar kroppsbyggande världen.

En av de senaste försvinnarna var den av Rich Piana, den amerikanska kroppsbyggaren som tillbringade två veckor i koma innan han försvann på bara 46 år gammal från en steroidöverdos.

Då minns Michelle White också, som dog plötsligt, men den här gången var det inte steroider utan missbruk av proteinkonsumtion, en praxis som är mycket vanlig idag bland kroppsbyggare.

Hernett # 39; s rester blev slöja i St. John # 39; s kyrka i Bedlington, och orsakerna till hans plötsliga död, som sörjer kroppsbyggande världen särskilt för att vara någon som älskade träning, har hittills inte släppts. hälsosamt liv och en man som bokstavligen ”bodde i gymmet”.