Mandy Rose talar om hennes början i WWE

Under denna sista fredag ​​på SmackDown, det verkade att Mandy Rose och Otis tog ett steg framåt i sitt ”flirta” , när blondinen presenterade honom en tårta med en legend av ”Ursäkt”, vilket accepterades och ”slukad” av Heavy Machinery.

Mandy steg

Under kampen mellan Mandy Rose och Alexa Bliss dök Otis upp i ringen, vi antar att tacka honom för gåvan, men den situationen slutade att distrahera Alexa, som Mandy skulle dra fördel av för att uppnå räkningen av tre och vinna seger till alla överraskning . Kort sagt, båda kom ut att vinna denna fredag.

WWE SMACKDOWN (10 januari 2020) | Live resultat | John Morrisons återkomst 14

► Mandy Rose avslöjar sitt namn

Mandy Rose talade med FOX-Wilmington om att bli en WWE Superstar , samt ursprunget till hennes karaktärs namn.

Efter att ha tjänat sin kandidatexamen, steg Rose i bodybuilding och fitnesstävlingar och blev WBFF (World Beauty Fitness) & Mode) Bikini världsmästare 2014. Tack vare hennes exponering i den världen tog WWE henne till sin Tough Enough-tävling 2015 .

«Jag studerade tal- och språkpatologi vid Iona College och fick min examen där. Då kom en vän fram till mig och sa: # 39; Du vet att du bör delta i bodybuilding och fitnesstävlingar. # 39; Och jag Jag visste verkligen ingenting om den branschen, men det fascinerade mig, så jag tänkte och sa, # 39; Jag ska prova. # 39;

“Jag var alltid i form och Jag älskade att träna och spela sport, men jag visste verkligen ingenting om fysisk tävling . Så jag tränade för att göra en show i Boston med WBFF och jag deltog i den. Jag visste verkligen inte vad jag gjorde, men jag kom ut på toppen, vilket är riktigt coolt, och sedan dess, Jag blev WBFF Bikini World Champion 2014, som sedan tog mig till WWE . Så det är galen. ”

LÄSA  Mer muskler i Castellbisbal

Mandy Rose berättar om sin början i WWE 1

SmackDown-superstjärnan, medan den var på Tough Enough, var känd som ”Mandy,” så företaget ville inte förhindra det som att fansen kände henne. Rose är faktiskt hennes mellannamn, som har särskild betydelse inom hennes familj.

«Om Mandy Rose: Tja, mitt riktiga namn är Amanda Rose Saccomanno, så många vet inte # 39; Rose är något speciellt i min familj eftersom min mormor # 39; heter Rosemary, min mor # 39; heter Mary Rose, jag # 39; m Amanda Rose, min systerdotter är Demi Rose , så hon är fortfarande i familjen.

“Men de satte Total Divas på mig rätt när jag signerade med WWE, så innan jag gick in i ringen var jag på Total Divas och de kallade mig Mandy,… vi ville verkligen inte byta namn efter det. Det var som om alla kände mig som Mandy och till och med från Tough Enough, så vi åkte med Mandy Rose . ”