Kroppsbyggande vassleproteinet isolerat och mikroniserat

Kroppsbyggande: Vassleproteinet isolerat och mikroniserat

http://3.bp.blogspot.com/-04UVrxYxMUQ/T5e85yZCLbI/AAAAAAAAdLQ/7a4m9r9Wg64/s400/5.jpgVassleproteinet känt som vassleprotein föredras av kroppsbyggare och ett stort antal idrottare från olika discipliner för att ha en snabb absorptionsprofil av dess aminosyror som liksom att leverera en hög mängd BCAA och grundläggande aminosyror för att bygga muskelvävnad; Bland vassleproteintillskotten, isolerat version är den mest uppskattade för trippel- mikrofiltrering bearbeta för avlägsnande av fett, laktos och föroreningar, vilket ger ett rent och koncentrerat protein.

De idrottare eliten arbetar intensivt söker generellt förbättra din näring för att bygga spektakulära muskler förutom att hämma katabolismen och för denna teknik svarar efterfrågan med metoder avancerad eftersom biohydrolysen kan leverera vassleprotein Isolerat mikropartiklar för att uppnå en snabb aktivering av muskler med anabolism.

Dessa tillskott riktas mot ytterligare två steg som kallas mikropartikularisering och biohydrolys; Dessa avancerade teknologier tillåter funktioner i kroppen som liknar hydrolyserat vassleprotein och med större tillgänglighet, samlar man in ytterligare fördelar av den för fenomenal muskeltillväxt på grund av nedbrytningsprocessen av vassleprotein Isolera i di- och tri-peptider för snabbare absorption.

Hydrolysprocessen för vassleprotein genererar a bitter smak till tillägget, varför detta betonades för att uppnå en bättre smak av vassleprotein Isolera med fördelar av hydrolyserat vassleprotein.

Mikroniseringen av vassleprotein Isolera ökar ytan på molekylen, vilket möjliggör en god enzymatisk koncentration ökar aktivering av endopeptidaser och exopeptidaser för att effektivt hydrolysera vassle. Protein Isolateit reducerar partikelstorleken till mindre än 1/5 av den ursprungliga storleken, vilket bryter snabbt ner det i fria di-peptider, tri-peptider och aminosyror för omedelbar tarmabsorption och följaktligen direkt tillförsel till musklerna.

Endopetidaser är trypsin, chymotrypsin och elastas, som är specifika enzymer som bryter peptidbindningar i mitten av polypeptid kedja ; här hydrolyserar trypsin de centrala bindningarna där grundläggande aminosyror är , kymotrypsin hydrolyserar bindningarna där aromatisk amino syror är och elastas bryter polypeptidbindningarna där aminosyror är neutral alifatisk

Exopeptidaserna å andra sidan är specifika eftersom de bryter karboxylsidan av polypeptid kedja karboxypeptidas A och karboxypeptidas B; Dessa proteolytiska enzymer utsöndras av bukspottkörteln, som katalyserar hydrolysen av polypeptider till aminosyror och enkla peptider.

LÄSA  Kroppsbyggnad med hjälp av kreatin för att få muskelmassa med kortare pauser

Dessa innovationer tillåter det proteintillskott som levereras vassle isolerat av kvalitet för ultra-snabb muskelanabolism och smak trevlig .