Civilvakten och Skatteverket avlyssnar ett postpaket med anabola som är avsedda för San Bartolomé de Tirajana

 Civilvakten och Skatteverket avlyssnar ett postpaket med anabola som är avsedda för San Bartolomé de Tirajana

https://1.bp.blogspot.com/-WbxLeoCg4K8/XShPQmkV-sI/AAAAAAAAJWY/bw-91jBV3B8Sfl71sV7MvDD5Yr6oPCKSACLcBGAs/s1600/Esteroides%2BGC%2BAEAT%2B2.png

 

https://1.bp.blogspot.com/-d9gxYWc2p0s/XShPQXyp73I/AAAAAAAAJWU/T2KDjvblhDsnzr694Mue7FT8x3CImPw9wCLcBGAs/s1600/Esteroides%2BGC%2BAEAT.png

 Mottagaren av postpaketet har undersökts för ett brott mot folkhälsa och ett annat för smidighet, eftersom en stor mängd anabola ämnen som hade förklarats som skönhetsprodukter hittades inuti

 Denna intervention är resultatet av rutinmässig paketkontroll från Automated Postal Treatment Center för att förhindra införandet av denna typ av ämnen. Det organiserade brotts- och antidrogsteamet (EDOA) från Civil Guard i Las Palmas och tullövervakningsteamet vid byråns skatter på Kanarieöarna har undvikit införandet av ämnen av anabola ämnen som fanns i ett postpaket avsedd för Gran Canaria, fortsatte undersökningen av deras mottagare när han verifierade att han skulle ta emot 200 tabletter eller enheter av ett syntetiskt anabola steroidämne och 47 ommärkta injektionsflaskor med gul anabolisk typ av vätska.

Postleveransplats

 Undersökningen inleddes som ett resultat av att ett paket lokaliserades i den rutinmässiga paketkontrollen vid Automated Mail Treatment Center som upptäckte ett paket från ett asiatiskt land som förklarades innehålla skönhetsprodukter inuti. 

Typ av ämne intervenerat

 Efter att ha genomfört lämpliga kontroller och motsvarande igenkänning av innehållet, upptäckte medlen 200 tabletter av en syntetisk anabole steroid som användes i bodybuildingvärlden och 47 omärkta injektionsflaskor med gul vätska.

 Den sista destinationen för postförsändelsen var San Bartolom kommuné de Tirajana (Las Palmas) och enligt de uppgifter som samlats in av agenterna skulle mängden av denna artikel eller försändelse vara avsedd för användning av flera personer, så det tolkas att mottagaren skulle olaglig försäljning till konsumenter av detta ämne och därför skulle begå brott mot folkhälsa genom att inte bevisa ursprung, förutom Smuggling Crime för att införa ämnen som omfattas av tullar till landet.

LÄSA  Kvaliteten på anabola steroider på den svarta marknaden 358 prover analyserade

 Det bör noteras att dessa produkter är förfalskningar av de som säljs på lagliga apotek och receptbelagda apotek, därför har de inte godkänt det spanska läkemedelsverket (AEMPS), så att de kan orsaka allvarliga hälsoskador.

 De förfaranden som gjorts för denna imputation har överlämnats till motsvarande vaktdomstol i Las Palmas de Gran Canaria och de intervenerade ämnena har skickats till National Institute of Toxicology and Forensic Sciences i Santa Cruz de Tenerife, som kommer att bekräfta ämnena med hjälp av av motsvarande analys. av dess innehåll.